INTRESSEANMÄLAN

För familjer som är intresserade att komma på besök kommer Tolvan ha öppet hus den 20/2 kl.16.30.

Anmälan för att komma på öppet hus sker via mail till rektor kikki.cewers@tolvansforskola.se.

ANMÄLAN OCH INTAGNINGSPROCESS

Vill ni bli kontaktade av Tolvans förskola ber vi er fylla i kontaktformuläret nedan alt. kontakta Tolvans rektor Kikki Cewers på 08-808821.

För att ställa ert barn i kö till Tolvans förskola registrerar ni er via "Min Barnomsorg" på Stockholms stads hemsida. Vid ledig plats på förskolan kommer ni att få ett platserbjudande per mail via Stockholms Stad. Ni blir även kontaktade av vår köansvarig för mer detaljerad information kring intagningen. För ytterligare information kring intagning se bifogat dokument med intagningsregler.

Till hösten 2020 finns det lediga platser!

Intagningsregler Tolvans förskola 2017

URVALSGRUNDER VID INTAGNING